Achter de lens

Hi wat leuk dat je mijn website bezoekt!


Een foto met gevoel als je er naar kijkt die uitnodigt het verhaal of je herinnering erbij te vertellen, even terug in de tijd, weg dromen naar dat ene moment of die ene dag.

Foto's die je met trots ophangt of laat zien aan anderen.


Als dat is wat jij ook graag wil, dan zit je bij mij helemaal goed!!!

Ik ben Antoinette fotograaf uit Hendrik Ido Ambacht en ik richt mij vooral tot de bijzondere momenten in je leven. Zoals Geboorte, Newborn, Huwelijk.

Op een ontspannende wijze wil ik deze momenten graag voor je vast leggen, waarbij ik graag net even buiten de box denk, maar het ook zeker leuk vind om jouw ideeën, als je die hebt, te gebruiken. Dit maakt ieder fotoreportage uniek en een blijvende mooie herinnering


Ik ben getrouwd met de liefste man en trotse moeder van twee prachtige meiden van 6 en 9 jaar oud. Als moeder weet ik hoe snel de tijd gaat en hoe belangrijk het is om mooie momenten te koesteren en vast te leggen.


Ik hou ervan om spontane ongedwongen momenten vast te leggen. Het zijn meestal de kleine dingen die kunnen raken: een blik in iemands ogen, een kus, een hand op je schouder, die lach of juist een traan. Het vastleggen van die details, sfeer en emoties maakt fotografie voor mij zo mooi. Bij het maken van foto’s maak ik graag gebruik van natuurlijk licht. Het licht is het allermooiste tijdens zonsopkomst of de laatste uurtjes voordat de zon ondergaat. Dit zijn

dan ook mijn favoriete momenten op de dag om te fotograferen. 


Maar zeker ook de mooiste portretten in de studio, een newborn reportage bij jullie thuis of de geboorte van jullie baby. Het zijn allemaal momenten die ik probeer zo goed mogelijk te vangen, zodat het een uniek verhaal wordt, jullie eigen verhaal.


Kijk rond op mijn website, laat je inspireren! Laat het me weten als je vragen hebt, als je verder wil kennis maken of een reportage wil reserveren.


Ik hoop jullie snel te ontmoeten

zowel voor als achter de lens!


zuidholland_fotograaf_antoinette_hendrikidoambacht_picturesbyantoinette
zuidholland_fotograaf_antoinette_hendrikidoambacht_picturesbyantoinette
zuidholland_fotograaf_antoinette_hendrikidoambacht_picturesbyantoinette

Volg jij mij al op instagram..